Paling Banyak Di Terjah Tau !!! Sila Gunakan Fire Fox Atau I E ..kalau Ada Malwira

Sunday, March 3, 2013

Anwar Di kepung Oleh Penduduk Rengit Johor..Wajib Tonton..


Lihat siapa di belakang Anwar! (See who is behind Anwar)


(Rengit Bt Pahat Johor 01/03) DS Anwar Ibrahim bercakap hadapan  8,000 malam Sabtu

Kepanasan terasa  Johor! anggaran  8000 bersama  DS Anwar Ibrahim at Rengit Johor 

Nukilan Abu Luqman...Klik Sini untuk maklumat Terkini 

Klik Sini Untuk JADI  GANG FAN PAGE  ORANG KAMPUNG 

 

14 comments:

Anonymous said...

orang ramai datang nak dengar lawak penipu tegar, dengar baik baik apa dia cakap, angkuh, dia semua betul, dia lah dia nak jadi PM...fikir lah

robertocarlos said...

jeles la tuh.. Muhyiddin dtg kena bg upah, org dtg tgk Anwar bukan dpt duit, kena bagi duit ada laa..

Memang dia nak JD PM pun.. gantikan dgn PM skrg yg pengecut, takde telur.

Aliff Tan said...

Robertocarlos : jawapan yang cukup logik untuk teman kita itu. Kalau rakyat sudah berani kat "no" secara berhadapan, ini bererti PM sekarang patut berundur secara terhormat.

Anonymous said...

Memanglah dia berciya-cita nak jadi PM. Apa salahke.

Anonymous said...

DSAI bercita-cita nak jadi PM dan DSNTR pula bercita-cita mengekalkan kedudukan sebagai PM. Dua-dua mempunyai hasrat yang sah di sisi undang-undang tetapi berusahalah untuk mencapai cita-cita melalui jalan yang sah juga di sisi undang-undang

XUMNO said...

Meroyan betul orang2 Umno seperti Anon 8:33. Dah tahu Umno nak lingkup, apa boleh buat.Orang2 Umno totok tak senang tidur, mimpi ngeri siang malam. Apa tak sakit hatinya. Najib buat ceramah paksa budak sekolah dan pegawai kerajaan datang, kalau tidak lengang. Muhyiddin terpaksa bagi 15 rial kat mat2 rempit tolong ramaikan himpunan jika tidak hanya lembu2 dan anjing2 liar saja yang meraikannya.Nampaknya slogan Umno cuma tinggal Dulu, Kini? Habis.

Abu Luqman said...

Terbaikkkk,hahati dan tips he lah musuh

Y K said...

PM najib xde telur..ajak debat takut, panggil sidang parlimen takut, isu lahad datu takut. Ko bangga ke dpt PM penakut? Pikir pikir kan lah

Anonymous said...

langsung tk bangga pun dgn PM yg ade...meluat ade le

ayah said...

anony 8.33..biarkan big mama picitkan telor naji* tu..jgn kau sibuk meroyan nak tahankan pm last dr umno reput tu..

orangpencen said...

yang hang dok kena tipu puluhan tahun oleh YB YB umno tu, ok lak. hang ni jenis ada otak, tapi simpan kat pala lulut, tak reti nak guna. hang jenis utama kan perut dan bawah perut, sebab tu hang letak otak hang bawah dua dua benda tu. bro, rajin rajin semak Al Quraan, baru tau macam mana nak berfikir secara benar.

Anonymous said...

Anon, sepenipu anwar, berani juga dia berdepan dengan massa, ajak najib debat sebab dia ada points. Najib? Mampos dia tak nak sebab dia tak ada points, dia selama ini menipu di bantu oleh media penipu. Dan yang jelas dia TIDAK ada endok (telur) untuk jadi pm yang bermaruah!

Anonymous said...

Mahaguru mahathir pn ky dlm umno tgal org2 bodo sj...haha..anon di ats slh sorg haha

Anonymous said...

kita semua nk anwar jadi PM.

semua rakyat termasuk perkasa pun nk anwar jadi PM.

semua rakyat termasuk perkasa pun dh jemu makan kangkung.

semua umno tk berani lawan rosmah. mahadey pun takut C4.

hanya anwar harapan rakyat malaysia termasuk umno bn yg dapat pulihkan negara ini dari rosmah.

cek det dok diam2. anwar bukan jenis pendendam mcm kau. paling tinggi hang dok sg buluh je kejap. bukan nk siksa tp tarbiyah biar insaf kita ni akan masuk bilik kecil jg kat kubur nanti.

cekdet : rumah kata cek det tak de kat rumah. kubur kata cek det dah dekat nk sampai kubur.

seram gila cekdet baca ni. tp kenyataan walaupun pahit kena dgr.

Rumah Rehat Muslim

Rumah Rehat Muslim

Sahabat Ku... Tanpa Mereka Siapalah Media Orang Kampung