Paling Banyak Di Terjah Tau !!! Sila Gunakan Fire Fox Atau I E ..kalau Ada Malwira

Monday, June 25, 2012

Fulamak !!! Pasangan [ ular ] Asyik Berasmara Dalam Semak Tak Sedar Aksi Mereka Dirakam.Jom Tengok !!!

Bila tengok pasangan ini mengawan rasa gelinya...takut pun ada. Punyalah asyik mengawan sampai tidak menghiraukan orang ramai merakam aksi mereka. Kejadian ini berlaku entah kat mana tau. Tapi kat Malaysia juga. Punyalah besar saiznya. Dari perbualan mereka dalam video ini, penulis rasenya di J.B.


Gambar diatas tidak ada kena mengena dengan N3 ini. Cik abang ini adalah anggota yang sedang membuat pemantauan persempadanan kawasan Kraftangan Malaysia Cawangan Johor. Terima Kasih Capt Bukhari..


72 comments:

Abu Luqman said...

Maaf ye..tajuk best ular rupanya..

Anonymous said...

Bunyi loghat Pahang.. tak silap jerantut atau Lipis

Sweet ;) said...

Ular rpenyee. Haha

outbound malang said...

kunjungan gan .,.
saat kau kehilangan arah ingatlah masih ada yang menolong mu
dan tetap berdoa mengharap untuk menemukan jalanmu.,.
di tunggu kunjungan balik.na gan.,.

~~su manje~~~ said...

salam...en.Abu Luqman..lama x singgah maaf agak bz kebelakangan ini..

Harun Ar said...

Wauh..., besar nian tu ular...

Pengobatan Alami Kanker Kelenjar Getah Bening said...

di tunggu update.tan nya lagi gan ..

Pengobatan Alami Ambeien said...

Jangan Lupa mampir balik ya

Anonymous said...

lanjutkan terus ya sobat

Pengobatan Alami Sifilis said...

pengetahuan yang baru terimakasih gan ,,

Pengobatan Alami Kanker Serviks said...

informasi yang lengkap, sangat bermanfaat sekali.terimakasih sudah mau berbagi

Pengobatan AlamiKanker otak said...

salam sehat

xamthone plus said...

makasih info'y..

Anonymous said...

Ni king cobra.. pnh tengok kt NGEO. Lps tu berteloq lah ulaq tu.

Anonymous said...

ulaq tongsla dok mengawan awat depa tak pi pangge oghang tembak bagi mampuih kalau tak bunuh buang lepaih ni dia betelog dia akan biak banyak lagi.

Anonymous said...

bunyi cakap macam org pahang

obat penyakit glaukoma said...

makasih buat infonya

obat penyakit gondok said...

semoga sukses selalu

obat penyakit demam berdarah said...

infonya bermanfaat sekali gan,
makasih..

obat penyakit infeksi saluran kemih said...

jangan lupa mampir balik ea gan

cara pemesanan jelly gamat luxor said...

makasih infonya

cara pemesanan xamthone plus said...

semoga sukses selalu

jelly gamat luxor said...

jangan lupa mampir balik ya gan

xamthone plus said...

infonya sangat bermanfaat sekali

EPIK said...

tajok tu cm suspens je bunyi...igt manusia td...hahaha

[Gadget & Aksesori Steampunk Yang Cool]

TABUAN MELAYU THE LAGEND said...

suprise.. ingat minatang kepale hitam.. rupe2nyer ulaq sele.. hattuii.. hihihih.. terbaekkla.. tak pernah terngok ulaq tu ngawey.. huhuh..

cara pemesanan xamthoneplus said...

selamat siang

xamthoneplus said...

hai,salam kenal ya gan

obat tradisional darah tinggi said...

semoga sukses selalu ya gan

obat tradisional keputihan said...

arigatou gozaimasu

rizuka said...

informasinya bermanfaat sekali ya gan

rizuka said...

makasih ya atas semua informasinya

rizuka said...

wah,bagus banget ne informasinya

rizuka said...

hallo

obat osteoporosis said...

ohayou gozaimasu gan.

obat infeksi saluran kemih said...

trimakasih banyak buat informasinya.
salam kenal ajach ya.

obat jantung koroner said...

hai,ogenki desuka...

obat kanker paru-paru said...

konichiwa gan.

obat herbal said...

salam kenal

pengobatan kanker payudara said...

suses terus yah,ditunggu info berikutnya

Pengobatan Infeksi Saluran Kemih said...

infonya bagus,makasih yah

obat tradisional darah rendah said...

oke juga ne infonya sangat bagus

obat tradisional ambeien said...


ayo mampir balik...

obat penyakit liver said...


mantap juga nie gan sangat menarik.........

obat penyakit usus buntu said...


salam kenal aja deh......

obat tradisional kanker payudara said...

Infonya cukup bermanfaat banget gan

obat tradisional gondok said...


Makasih ya atas info-infonyaa

obat tradisional penyakit kuning said...


wah bagus banget nih infonya

obat tradisional asam urat said...


tetep semangat ya kak

obat herbal ace max's said...


selamat siang dan salam kenal ya

ace maxs said...


semoga sukses selalu

cara pemesanan ace max's said...


ijin menyimak dan backlink disini ya

obat tradisional ace max's said...


ikut posting disini lagi ya
jangan lupa mampir balik lagi ya

obat tradisional kolesterol said...

kawasan Kraftangan Malaysia Cawangan Johor sangat indah di pandang mata

obat tradisional asma said...

mereka nampak gembira sekali saat berada di kawasan Kraftangan Malaysia Cawangan Johor

Cara Mengobati Tipes said...

kan yang direkam ular jadi ular itu cuek aja..

Cara Mengobati Asam Urat said...

itu di malaysia,,saya kira di indonesia

obat asma tradisional said...

ular itu kayaknya berbahaya banget ya

obat darah tinggi tradisional said...

ular apa ya itu besar sekali lah....

obat tradisional kolesterol said...

rupanya tajuk ini diambil dari Kraftangan Malaysia Cawangan Johor

obat tradisional tumor lambung said...

pengetahuanku kini semakin bertambah, makasih buat tajuknya

CETUSAN SEIKHLAS RASA said...

Ngerinya....

Obat Penyakit Stroke said...

wah ularnya malah asik gitu,,walau diliat banyak orang ,berasa kaya artis kali

Obat Penyakit Diabetes Melitus said...

ularnya besar banget tuh

Gombug said...

Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
Baca selanjutnya...

BUNDA a.k.a KN said...

assalam,

bunda kalau cerita pasal ular ni memang meremang bulu tengkok...geli sangat...walau pun hal sensasi psl ular ni...

eeeii...gelinyerr..

SembuhBatuKarang said...

Hilangkan derita sakit batu karang yang anda alami dengan ubat yang diimport dari Vietnam. Kini boleh didapati di Malaysia. Sila lawat blog saya untuk maklumat lanjut. Terima kasih.

Anonymous said...

bukan mengawan tu..

tu 2 ekor ular jantan sedang bertarung..

sape dapat jatuhkan & tekan kepala lawan ke tanah, dia menang dan dapat mengawan dengan ular betina..

ular betina ada tak jauh dari situ..

dulu dlm national geografi ada tunjuk..

dorang lawan cara gentleman la kononnya.

takde patuk patuk...

bila sekor tu berjaya tekan kepala lawan dia ke tanah, dikira menang..

ular tedung selar ni sekali mengawan makan masa 3 jam..

gila lama..kan bagus kalau lelaki pon dapat tahan lama macam tu..huhu

dlm tv tu siap tunjuk alat jantan ular tedung selar tu, rupanya macam cili kering berkedut2 merah menyala.

tapi yang peliknya lagi...

kalau si betina tu mengandung, ular jantan tu akan bunuh dia dengan gigit betul2 di belakang kepala dia..

Yogi Marsahala said...

binatang ular memang ada musim kawinnya

Yogi Marsahala said...

dalam musim kawin, binatang ular tidak peduli adanya kamera, komentar juga ya ke blog saya www.goocap.com

Dex Banner said...

A pair of lovers give reasons when dicekup just empty talk as a team of enforcement officers Department of Religion ...

PEMBESAR PENIS VIMAX ASLI said...

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★
╔══╗═════╔╗═════
╚╗╔╬═╦═╦═╣╠╦╦╦╦╗
═║║║╩╣║║╬║═╣║║║║
═╚╝╚═╩╩╬╗╠╩╬╗╠═╝
═══════╚═╝═╚═╝══
★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★


info DEWASA klik;

RAHASIA SEX TAHAN LAMA
Sex Shop On Line
Call Center Hp : 0821 3495 8895
( SMS ) 24JAM : 0856 0795 4414
Pin BlackBerry: 2AC 44 BCA
www.obatkuatpria.hol.es/


***** PEMBESAR PENIS PERMANEN *****

- VIMAX PILLS ASLI Obat pemesar penis
- VigRX Plus
- Lintah Oil
- Vacum Big Long Venis
- Celana Vakoou

~~~ MENJUAL BERBAGAI MACAM OBAT ~~~
OBAT KUAT VIAGRA USA ASLI
- obat kuat cialis 80mg
- Maximum Powerfull
- Obat Kuat V6 Tian
- Obat kuat OLES stud cream
Procomil spray Asli

### OBAT PERANGSANG WANITA ###

PERANGSANG CAIR POTENZOL
- Sex Drops Asli
- Perangsang Serbuk
- Perangsang Oles

++++ ALAT BANTU SEX PRIA ++++

===== ALAT BANTU SEX WANITA =====

Rumah Rehat Muslim

Rumah Rehat Muslim

Sahabat Ku... Tanpa Mereka Siapalah Orang Kampung