Paling Banyak Di Terjah Tau !!! Sila Gunakan Fire Fox Atau I E ..kalau Ada Malwira

Thursday, May 22, 2014

5 Gambar Pemuda UMNO Buat Hal..Di Sidang DUN P.Pinang.


5 FOTO KERANA DITUDUH UMNO CELAKA .. BEBERAPA MACAI UMNO BUAT PERANGAI CELAKA SERBU DAN MENGAMUK DALAM DEWAN UNDANGAN NEGERI PULAU PINANG.


Dewan Undangan Negeri (DUN) Pulau Pinang kecoh dengan protes sekumpulan pihak yang tidak puas hati dengan kenyataan Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) DAP, RSN Rayer yang menggelarkan “Umno celaka”.

“Jika kamu ada telur, ulang sekali lagi,” mereka menjerit serta membawa telur dan mengancam membaling telur ayam kepadanya.

Antara terlibat dalam perhimpunan itu, ketua wira PERKASA negeri Rizuad Azuddin.

Ada daripada kalangan mereka yang berjaya memasuki dewan tempat persidangan berlangsung sementara yang lain cuma menggelar Rayer sebagai “rasis”.


Memang celakalah perangai puak-puak ni .. jenis tidak tahu menghormati undang-undang negara .. mereka ingat negeri dan negara ini tiada hukum dan undang-undang. ... mana perginya tahap keselamatan institusi yang tertinggi negeri Pulau Pinang ???? ... dengan senang sahaja kutu brahak samseng taik kucin UMNO masuk dewan buat perangai celaka!!!!!!


Kesalahan menceroboh dan membuat rusuhan dalam Dewan Undangan Negeri Pulau Pinang telah terungkai .. mohon pihak berwajib bertindak tangkas dan tuntas cekup para penyangak yang buat malu tidak tidak tahu menghormati undang-undang ini.
Post a Comment

Rumah Rehat Muslim

Rumah Rehat Muslim

Sahabat Ku... Tanpa Mereka Siapalah Media Orang Kampung