Paling Banyak Di Terjah Tau !!! Sila Gunakan Fire Fox Atau I E ..kalau Ada Malwira

Wednesday, May 14, 2014

Kerana Kad Kahwin IniLah Punca Mat Said Keluar UMNO

INILAH KAD JEMPUTAN KAHWIN SEBAGAI BUKTI BETAPA PADA PENILAIAN MANTAN MB TERENGGANU, AHMAD SAID, NAJIB RAZAK LANGSUNG TIDAK BERTIMBANG RASA???Hati siapa tidak remuk .. jiwa siapa tidak sedih .. kalau diperlakukan sebegini rupa .. macamlah tidak boleh tangguh untuk seminggu dua lagi ... dia nakkan anak perempuannya bersanding dan mengadakan majlis perkahwinan di rumah kediaman rasmi Menteri Besar Terengganu. Kredit Omakau

Omak Kau tidak pernah menyanjung dan menyokong UMNO dari dulu kini dan selamanya .. tapi bab ini nampak sangat mantan Menteri Besar Terengganu diperlakukan cukup hina dan zalim sekali.

Bayangkan .. semua persiapan sudah diatur dan hampir tunggu waktu upacara perkahwinan sahaja... kad kahwin sudah beribu dicetak .. kain rentang dan bunting sudah siap ditempah .. minta tangguh seminggu pun ditolak mentah-mentah .. macamlah kalau ditangguhkan akan berlaku huru hara kacau bilau negara dan negeri Terengganu.

Lagi menyedihkan sampai angkat sumpah MB baru dilakukan di waktu malam, macamlah tidak boleh ditunggu esok harinya diadakan waktu siang .. segi peruntukan tidak menyalahi tubuh badan undang-undang dan perlembagaan negeri Terengganu tetapi ianya dilihat macam tindakan gelojoh gopoh gapah sahaja.

Cuba bayangkan .. seorang Menteri Besar selama 6 tahun minta tangguh seminggu pun tidak dibenarkan .. apalah sangat 7 hari ...

Kalau ini boleh berlaku keatas seorang pemimpin UMNO bertaraf Menteri Besar .. apa jaminan pada yang ahli-ahli UMNO biasa yang tiada jawatan dan status ini? ... Ikut hukum akal logik sudah pasti lebih teruk diperlakukan.

Post a Comment

Rumah Rehat Muslim

Rumah Rehat Muslim

Sahabat Ku... Tanpa Mereka Siapalah Media Orang Kampung