Paling Banyak Di Terjah Tau !!! Sila Gunakan Fire Fox Atau I E ..kalau Ada Malwira

Tuesday, August 19, 2014

Kes NOZZLE Pam Minyak Tercabut ,!! Pelanggan Stesyen Minyak She'll Bermandikan Minyak Petrrol.


SEORANG PELANGGAN STESEN SHELL KUYUB BERMANDIKAN PETROL AKIBAT HOS NOZZLE PAM TERCABUT DAN TUAN PUNYA STESEN CUBA TAWARKAN RM50 KEPADA MANGSA UNTUK TUTUP KES..Seorang pelanggan Stesen Minyak Shell di Ipoh telah bermandikan sehingga basah kuyup seluruh badan dengan petrol RON95 apabila hos nozzle tercabut secara tiba-tiba.

Kejadian yang berlaku di Shell berhampiran jalan sebalum masuk ke RTC Gopeng, pihak stesen Shell berkenaan enggan memberi gantirugi yang setimpal kepada mangsa kerana ini bukan kecuaian pihak Shell sebaliknya cuba mempersalahkan peralatan pam.

Namun, tidak mau insiden ini menjadi hebuh dan diketahui umum, pihak stesen Shell berkenaan cuba menawarkan RM50 untuk menutup mulut mangsa.

Berang dan rasa terhina dengan tindakan pemilik Shell berkenaan, mangsa akan membuat laporan kepada Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Keperggunaan (KPDNKK).

Bagaimanapun, pemilik stesen yang dipercayai berbangsa India itu tidak berkata tidak kisah dengan tindakan yang bakal dilakukan oleh mangsa kejadian.

Jika apa yang diberitakan ini benar maka respon segera perlu dari pihak berkenaan demi pencerahan dan penyelesaian secara baik dan adil.
Post a Comment

Rumah Rehat Muslim

Rumah Rehat Muslim

Sahabat Ku... Tanpa Mereka Siapalah Media Orang Kampung