Paling Banyak Di Terjah Tau !!! Sila Gunakan Fire Fox Atau I E ..kalau Ada Malwira

Thursday, September 17, 2015

KEPALA BUDAK 2 TAHUN TERSANGKUT DI PINTU RESTORAN


BEIJING - Seorang kanak-kanak perempuan berusia 2 tahun menjerit kesakitan apabila kepalanya tersangkut di pintu sebuah restoran.

Kanak-kanak yang tidak dinamakan itu, bermain berhampiran pintu kaca tanpa sebarang pengawasan. Apabila datang seorang pelanggan yang tidak menyedari mangsa berada di situ, dia membuka dan menutup pintu itu menyebabkan kepala mangsa tersangkut.

Ibu bapa mangsa yang makan di restoran di Naning, ibu kota Wilayah Jiangsu di timur China, bergegas membantu anak mereka apabila dia mulai menangis kesakitan.

Tetapi, mereka tidak berjaya melepaskan kepala mangsa dari antara pintu kaca tersebut dan terpaksa menunggu bantuan daripada pihak bomba.
Bomba yang datang tidak lama kemudian, terus menggunakan alatan khas untuk menolak pintu kaca tersebut dan meletakkan sabun sebagai pelincir di leher mangsa sebelum berjaya dilepaskan.

Mangsa dibawa ke hospital untuk pemeriksaan lanjut. Pasukan perubatan mengesahkan kanak-kanak terbabit masih hidup tetapi tiada maklumat mengenai keadaan terkini mengenai mangsa. - THEHYPEMEDIA.COM
Post a Comment

Rumah Rehat Muslim

Rumah Rehat Muslim

Sahabat Ku... Tanpa Mereka Siapalah Media Orang Kampung