Paling Banyak Di Terjah Tau !!! Sila Gunakan Fire Fox Atau I E ..kalau Ada Malwira

Tuesday, June 19, 2012

Video Terpanas [ OVER HEATED ] : Kemalangan Ngeri Di Arab Saudi, Mesti tonton..2.5 JUTA..VIEW

Dikhabarkan Kemalangan pada hari jumaat lepas kereta Camry yang dibawa oleh mangsa dengan kelajuan 200 km/h ketika itu tiba-tiba "drift" sebelum berpusing berkali-kali menyebabkan 4 orang yang berada di dalamnya meninggal di tempat kejadian. Siap ada badan terhuman setinggi 10 kaki dan kaki tercabut!
Al-Fatihah... Saksikan Video Tersebut !!
                       




Jom Tengok...
Untuk Dijual...Running Light


Kelebihan Runing Light  :  Boleh di set tulisan Jawi
Rosak ganti Card sahaja
Mudah Dipasang..
Guna Lappy untuk Up Date..sesuai untuk Masjid/ Surau/Sekolah
Harga RM 4900.00

Tel : 019 5776858.Sufi






25 comments:

Abu Luqman said...

ngeri sunggoh tau

♥ Nana BamBam ♥ said...

Astagfirullah

NoRaQiLah JohaRi said...

ops! tutup mate rapat ngan bantal busuk #_+

Abu Luqman said...

..kita naik kereta tu..baca la doa sikit

ummiarissa said...

saya komen je tak tengok pun video tu..mujur internet saya slow...memang amalan kami sekeluarga baca doa naik kenderaan,kuat-kuat pulak tu...tapi segalanya Allah yang tentukan..

Eye_nee said...

Sudah tiba ajal kan..itulah ..kelajuan adalah membunuh..menjadi iktibar pada kita yg menonton video ini...Al-Fatihah...

onlajer said...

as salam , moga kita dijauhkan daripada musibah sebergini

Craziest Photo Collection said...

“The single greatest lesson the garden teaches is that our relationship to the planet need not be zero-sum, and that as long as the sun still shines and people still can plan and plant, think and do, we can, if we bother to try, find ways to provide for ourselves without diminishing the world. ”

Anonymous said...

Aku pernah kerja di Saudi. So klu kejadian nie terjadi di Saudi, aku sikit pun x heran! Mmg org Saudi (esp. bdk2 muda) bila bawa kereta, otak mcm dah letak kat kepala lutut. Mcm harem! Bawa laju mcm x ingat dunia. Potong lane, kiri ke kanan.. mcm setan! Walau pun ngeri, diaorang yg sengaja cari nahas (imho). Lagi satu, jalan tar di Saudi kebanyakkan dari jenis yg halus dan licin. Very dangerous... Sendiri mahu ingat beb!

Anonymous said...

hah ko...bawak laju lg, memain ngan keta.. kan dah jd mince meat... isskk..kesian kat org yg menyayangi dorg,kan..mak dorg ke, adik bradik dorg ker, bapak dorg ker, anak buah yg mmg manje giler dgn dorg kan.. (aku budget dorg tu budak bujang jer..)

Anonymous said...

Ngeri.... Memang ngeri.... siap tercampak lg tu tangan atas jalan raya... tp cuba kita tonton video2 berkaitan, keadaan org ramai seolah2 menonton, kamera video yg shoot, mcm dah dirancang...(bukan kemalangan tu) tp mcm drift yg mmg d rancang atas jln raya la... cuba perhati betul2...

Anonymous said...

ce perati betul2.. ni game yg bertukar jd kemalangan sbb ada penonton & ada kamera yg ready utk shoot game dorg ni... ce perati & tonton video berkaitan...

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Innalillahi wainna ilaihi roji'un. Pengajaran: Memandu berhati2 tak kira di mana sahaja. Kalau nak race, sila ke track yang disediakan.

aiman said...

ini sebahagian kegilaan dari anak muda di arab saudi....buat drift dikawasan jalanraya/public highway...kalau kat malaysia mat rempit buat aksi pacak,terbang..lebih kurang la tu..rata2 mereka org yg kaya yg x tahu mengisi lapang dgn cara betul..dari aksi drift berakhir dgn kematian yg mengerikan...kalau nak tgk video dan aksi mrk yg lain..tonton dlm youtube..ada banyak lagi aksi mereka yg anda boleh tonton...apapun...jgn tiru aksi ini dijalanraya malaysia.....

Ahmad said...

Ni fake je ni...hahahaha....edit gne photoshop je pown

obat tradisional kelenjar getah bening said...

hai,apa kabar

obat tradisional insomnia said...

sukses selalu ajach ya gan

obat tradisional ginjal said...

informasinya bermanfaat gan, mantap

obat tradisional kanker tumor otak said...

hai,selamat sore ajach ya gan

obat tradisional keputihan said...

izin menyimak ajach dulu soalnya belum paham benar

obat tradisional darah tinggi said...

good luck dan semoga berhasil ya

Blasko said...

4 Wheels Madness 3 Racing games, free online racing games, car. 4 Wheels Madness 3: a new series in which you will ride behind the wheel of monster truck. Know that in the racing game 4 Wheel Madness Enjoy a real chaos which. Monster Truck Truck Games at Drivinggames.us Play Free Driving. Challenge your skills in the 4 trials of the monster truck. Parking Games Tank Games Boat Games Download. Tweeter: If you like a driving game, you can tweet that. Monster Truck Demolisher Free Online Car Games from AddictingGames. Monster Truck Demolisher : What's the point in driving a monster truck if you can't wreck stuff? Crush pathetic automobiles with your big, mean truck. 24 levels full of cars. Monster Truck Games Dirt Bike Games Motorbike Games FREE. collection of monster truck games for you to play. brand new monster truck games collection for monster racers fans. We can only. All these free monster truck games are. Monster Truck Madness Wikipedia, the free encyclopedia. to use real life trucks, Microsoft decided the game must be run in a Windows 32-bits. trucks and it included a truck editor and a free. A racing game, Monster Truck Madness allows.

Anonymous said...

ni semua ni sebb anwar ibrahim ler nih heheheheheee

abelong emrazi said...

itu video betul....orang arab ni bodoh2... bebudak muda dia main drift atas jalan yang penuh dengan kereta...sebab tu ada ramai pemerhati. cuba tengok youtube..ada banyak aksi bahaya dorang buat.
jadi yang mati kemalangan tu memang padan la dengan muka...sebab maut sengaja cari.

Rumah Rehat Muslim

Rumah Rehat Muslim

Sahabat Ku... Tanpa Mereka Siapalah Media Orang Kampung