Paling Banyak Di Terjah Tau !!! Sila Gunakan Fire Fox Atau I E ..kalau Ada Malwira

Monday, March 18, 2013

Terhot !!! Zul kulim Terkantooi dan Di Booo Di Dalam Parlimen Permatang Pauh...

Panas!! Zul Kulim Terkucil Di Kepung Penyokong Pakatan Rakyat?

Keghairahan Zul Kulim menunjukkan keangkuhannya dengan menggunakan sekolah (Dewan Besar SMK Guar Perahu) sebagai tempat ceramah dan berpolitik telah membangkitkan kemarahan penduduk setempat. [ ada 4 gambar]


Para penduduk keluar beramai-ramai dan mengepung sekolah tersebut sehingga puak-puak perkasa dan tibai tidak berani keluar dari perkarangan sekolah terbabit. Seorang anggota AMK dikhabarkan telah menendang speaker yang digunakan dalam ceramah tersebut ketika Zul Kulim sedang berapi-api menghina dan mencaci Anwar Ibrahim.

Mereka turut dikhabarkan mengedarkan risalah fitnah diiringi dengan ucapan Zul Kulim. "Modalnya seperti biasa tak lain tak bukan memburuk-burukkan DSAI. Tapi kali ini dia silap tempat. Katak kurap sepertinya cuba masuk ke kandang harimau.

Setiap patah perkataan yang diucapkannya disahut dengan laungan "Takbir" dan "Reformasi" oleh penduduk yang rata-ratanya penyokong kuat PR.

Tak sempat habis dia berucap penduduk yang hilang sabar mendesak dia berhenti...Kepungan dan pekikan orang ramai mengiringi berambusnya sang katak UMNGOK ini." dipetik daripada  addin


                               
Sekitar Sekolah Menengah Guar Perahu

                                 
Tunggu di luar sekolah

                                 
Suasana dalam dewan SMK Guar Perahu

                                   

Nukilan Abu Luqman..Sila KLIK FAN PAGE FB Untuk dapatkan maklumat terkini
Post a Comment

Rumah Rehat Muslim

Rumah Rehat Muslim

Sahabat Ku... Tanpa Mereka Siapalah Media Orang Kampung