Paling Banyak Di Terjah Tau !!! Sila Gunakan Fire Fox Atau I E ..kalau Ada Malwira

Monday, December 16, 2013

Perghhh..Kqntooi Gambar Para Pemuda Dan Puteri UMNO Ke Sukan SEA Sebagai Pegawai Penumpang ?

INILAH RAKAMAN GAMBAR PARA PEMUDA DAN PUTERI UMNO KE SUKAN SEA KE-27 NAYPYITAW, MYANMAR SEBAGAI PEGAWAI PENUMPANG HEBOH DI PERKATAKAN!!!


Rupa-rupanya pihak wartawan kecam  Kementeria Belia dan Sukan kerana dikatakan membiayai beberapa indvidu ke Sukan SEA 27 di Naypyitaw, Myanmar sebagai pegawai penumpang sebenarnya adalah dari kalangan para Ketua Pemuda UMNO Bahagian dan exconya yang menang baru-baru ini termasuklah dari kalangan Puteri UMNO.

Antara kelihatan ialah bekas Setiausaha Pemuda UMNO Malaysia anak Allahyarham Megat Junid dan Pengerusi Biro Media Baru UMNO Ibdilillah Ishak.

Rakyat tidak mempertikaikan jika mereka kesana dengan perbelanjaan sendiri ataupun di taja pihak persendirian .. yang menjadi kecuhnya ialah mereka kesana dikatakan atas pembiayaan Kementerian Belia Dan Sukan .. wang rakyat ...

Paling menjijikkan ialah mereka kesana bukannya pun pegawai dari mana-mana pertubuhan sukan yang mengambil bahagian tetapi sekadar menyamar sebagai pegawai sukan untuk mendapatkan pas khas. .. lebih tepat ... mereka kesana adalah sebagai tukang sorak buat bising .. tidak lebih tidak kurang.

Pihak KBS wajar memberikan penjelasan akan kisah ini... atas jasa dan kapasiti apa mereka beramai-ramai di angkut ke Nayphyitaw, Myanmar dengan kos ditanggung KBS. Omakkau
Post a Comment

Rumah Rehat Muslim

Rumah Rehat Muslim

Sahabat Ku... Tanpa Mereka Siapalah Media Orang Kampung