Paling Banyak Di Terjah Tau !!! Sila Gunakan Fire Fox Atau I E ..kalau Ada Malwira

Monday, January 13, 2014

Ketua Polis Selangor, Tindakan Akan Ambil Jika Terdapat Anggota Bertugas Di Bawah Pengaruh Al Kohol


KETUA POLIS SELANGOR AKUI GAMBAR DAN KISAH 2 ANGGOTA POLIS PERONDA MABUK KETIKA SEDANG BERTUGAS ADALAH BENAR DAN TINDAKAN SEDANG DIAMBIL TERHADAP KEDUA MEREKA!!!!!
TIADA KOMPROMI TERHADAP ANGGOTA BERTUGAS DI BAWAH PENGARUH ALKOHOL

Ekoran penyebaran gambar dua anggota polis yang dipercayai berada di bawah pengaruh alkohol semasa menjalankan tugas rondaan, kedua-dua identiti anggota tersebut telah dikenal past

Kedua-dua anggota terbabit telah ditukarkan serta merta tempat penugasan dan siasatan lanjut berkaitan insiden itu sedang dijalankan.

Polis Diraja Malaysia (PDRM) memandang serius terhadap kesalahan yang dilakukan oleh mana-mana anggota yang didapati mengabaikan tanggungjawab menjaga keselamatan masyarakat.

PDRM juga tidak akan melindungi dan berkompromi dengan pegawai dan anggota yang telah melakukan kesalahan yang boleh menjejaskan imej pasukan.

Orang ramai diminta menyalurkan maklumat kepada PDRM sekiranya mendapati mana-mana pegawai dan anggota polis yang melakukan kesalahan dan tidak berintegriti.

SENIOR DCP DATO' MOHD SHUKRI BIN DAHLAN
KETUA POLIS SELANGOR

Jadi apabila pengiat siber Pro UMNO cuba nak buat cover line dengan memberitahu kononnya ianya satu lakunan semula untuk latihan amat jelas suatu penipuan besar!!!!
Post a Comment

Rumah Rehat Muslim

Rumah Rehat Muslim

Sahabat Ku... Tanpa Mereka Siapalah Media Orang Kampung