Paling Banyak Di Terjah Tau !!! Sila Gunakan Fire Fox Atau I E ..kalau Ada Malwira

Friday, February 7, 2014

Perghhh !!! Guru Kena Potong Pergelangan Tangan Hingga Putus..? Kerana..?


[EKSKLUSIF] CERITA SEBENAR KES PUTUS TANGAN...

Tangan Putus BUKAN Kerana Pulas Telinga Murid Seperti Yang Di Hebohkan...

Kejadian dikatakan berlaku di Kuching kerana tagih hutang.
Pada 05/02/14 jam lebih kurang 5.30 petang semasa Zainal (mangsa) pulang dari kerja bersama seorang rakannya yg dikenali sebagai Iman.. selepas Minum Bersama...

Kemudian Iman telah mengajak mangsa ke rumah Mayling di Kg Pelandok Laut Sadong Jaya, bertujuan untuk meminta hutang ayah Iman sebanyak Rm 300 drp Mayling.Semasa tiba di hadapan rumah Mayling, 

Iman telah meminta hutang tersebut kepada Mayling. Mayling bersetuju dan terus masuk ke dalam rumah manakala mangsa bersama rakannya menunggu di luar rumah.

Tidak lama kemudian Mayling telah keluar dengan membawa sebilah parang panjang dan terus mengejar mangsa dan Iman. Mangsa dan Iman telah melarikan diri namun mangsa telah ditetak di pergelangan tangan kiri.

Kemudian mangsa di bawa oleh penduduk kampung ke Klinik Kesihatan Sadong Jaya dan seterusnya di bawa ke Hospital Umum Kuching kerana mengalami kecederaan parah dan ditempatkan di wad kecemasan.

Hasil pemeriksaan doktor menyatakan semasa menerima mangsa, mangsa dalam keadaan putus pergelangan tangan kiri, namun keadaan mangsa stabil.

Menurut doktor, Kecederaan mangsa berkemungkinan disebabkan oleh sesuatu alat/ senjata tajam yg berukuran panjang lebih kurang 2 kaki...

EDISI NGERI !!! .. SEORANG GURU KENA POTONG PERGELANGAN TANGANNYA !bukan Kerana Pulaski telinga ANAK muridnyaOmak Kau mendapat kiriman gambar kononnya seorang guru mengalami detik mengerikan apabila pergelangan tangannya dipotong sehingga putus kerana memulas telinga anak muridnya.

Kejadian ini dilaporkan berlaku di Sabah.

Sejauh mana kebenaran info ini tidaklah dapat Omak Kau ketahui dan sahkan..

Jika ada antara anda yang mempunyai maklumat boleh kongsikan bersama dengan Omak Kau.
Post a Comment

Rumah Rehat Muslim

Rumah Rehat Muslim

Sahabat Ku... Tanpa Mereka Siapalah Media Orang Kampung