Paling Banyak Di Terjah Tau !!! Sila Gunakan Fire Fox Atau I E ..kalau Ada Malwira

Saturday, April 5, 2014

Perghhh..Wanita Cantik Umur 60 Tahun..Kawin Dengan Lelaki USIA 28 je..


Mesti anda kurang terkejut kalau wanita berusia 60 tahun bernikah dengan lelaki jauh lebih muda daripadanya. Sebab itu boleh dianggap perkara biasa juga. Apatah lagi ada yang menganggap lelaki yang berkahwin dengan wanita berusia ini tidak hensem sangat dan biasanya mahu mengikis harta yang ada pada wanita berkenaan.liu xiao qing
Tetapi anda mungkin akan terkejut, kerana wanita ini juga berusia 60 tahun namun rupa parasnya langsung tidak menunjukkan dia diusia itu. Wanita berkenaan adalah Liu Xiaoqing dan dia telah pun bernikah dengan lelaki yang berumur 28 tahun yang tampan. Selain itu, lelaki muda berkenaan, Yi Gang berasal dari keluarga kaya raya dan tinggal di San Fransisco.
liu xiao qing 2
Pernikahan pasangan tersebut usia yang sangat jauh ini pun menjadi sensasi di negara itu dan yang menjadi tanda tanya apa yang menjadi punca Yi Gang menikahi Liu Xiaoqing? Sudah tentu kerana si wanita yang berumur 60 tahun itu masih terlihat seperti umur 30 tahun.  Penampilan Liu Xiaoqing tetap terjaga dia tetap kelihatan menarik, cantik dan seksi.
yi gang and liu xiao qing
Apa yang membuat Liu Xiaoqing yang sudah berumur 60 tahun ini terlihat tetap cantik dan awet muda? Khabarnya Liu sudah melakukan beberapa kali operasi plastik untuk menjaga penampilannya. (Benda dah tak asli dah ni…)
liu xiao qing and yi gang
Bukan hanya itu, berkat kecantikannya, Liu juga pun sudah beberapa kali mendapat gelar Ratu Cantik untuk wanita berusia 40 tahun ke atas. Bahkan baru-baru Liu berlakon dalam sebuah filem dan dia berperanan menjadi gadis berusia 19 tahun. FUH…!
p/s: Macam tak logik pula…
Anda mungkin juga meminati:
Post a Comment

Rumah Rehat Muslim

Rumah Rehat Muslim

Sahabat Ku... Tanpa Mereka Siapalah Media Orang Kampung