Paling Banyak Di Terjah Tau !!! Sila Gunakan Fire Fox Atau I E ..kalau Ada Malwira

Friday, May 23, 2014

PERGHHH !!! Gambar Ini Yang Menngerunkan Mantan PM ..Tok Mahathir Dan Kontooikan BN..


RAHSIA TERBONGKAR DENGAN 3 GAMBAR SEBAGAI BUKTI MENGAPA UMNO AMAT TAKUT DAP LETAKKAN DYANA SOFYA SEBAGAI CALONYA DI PRK PARLIMEN P076 TELUK INTAN!!!!


3 foto diatas sebagai bukti berbicara dengan sendirinya mengapa UMNO cukup gerun, ketar kepala lutut, senak perut dan mengiggil satu badan apabila DAP menamakan Dyana Sofya Daud sebagai calonya di PRK Parlimen P076 Teluk Intan.

Jangan katakan penduduk Melayu tertarik, tertawan dan akan memebrikan sokongan dan undi kepada Dyana Sofya Daud ... para petugas perayu undi BN Puteri UMNO pun cukup tertarik dan tertawan.

Mesti jauh dilubuk hati mereka akan berkata .. UMNO sering melaungkan tidak kira tempat dan masa lebih-lebih lagi bila nak dekat pilihanraya akan memperjuangkan hak Melayu dan Ketuanan Melayu sampai sanggup hancur badan berkecai tulang mati bermandikan darah ... tapi di PRK Parlimen P076 Teluk Intan UMNO bersungguh-sungguh, bermati-matian berhempas pulas mau calon Gerakan Mah Siew Keong menang dan sanggup lawan calon Melayu DAP Dyana Sofya Daud.

Maka benarlah kata-kata Tun Mahathir.. DAP mempertaruhkan calon anak muda Melayu berkelulusan jurusan Undang-undang dari UiTM di PRK Teluk Intan akan membawa mala petaka kepada UMNO ... belum apa-apa UMNO dah nampak akan ditimpa mala petaka apabila anak-anak muda UMNO terutamanya Puteri UMNO yang dikerah sebagai perayu undi sudah tidak mampu merayu lagi untuk calon BN.
Post a Comment

Rumah Rehat Muslim

Rumah Rehat Muslim

Sahabat Ku... Tanpa Mereka Siapalah Media Orang Kampung