Paling Banyak Di Terjah Tau !!! Sila Gunakan Fire Fox Atau I E ..kalau Ada Malwira

Saturday, July 12, 2014

Haha Edisi Bergambar Pemuda UMNO..Anti Israil.'Hancur Yahudi!' sambil bakar bendera Israel, itulah yang di salakkan oleh Pemuda UMNO Malaysia kononnya sebagai tanda bantahan atas serangan Israel ke atas Palestin di Tebing Gaza di laman PWTC .. rumah induk UMNO... Nak berdemo depan Kedutaan Besar Amerika langsung tidak berani kecut perut menggigil kepala lutut.

Tapi kenyataan dan sikap yang ditunjukkan oleh Ketua Eksekutif JCorp, Tan Sri Muhammad Ali Hashim yang mendesak rakyat Malaysia menghentikan boikot produk AS dan Israel langsung tidak menerima dan mendapat sedikit pun bantahan dari macai-macai Pemuda UMNO Malaysia.

Nampak sangat munafik talam dua muka berpura-pura macai-macai Pemuda UMNO Malaysia ini . Tidak konsisten dan tegas dalam isu menentang Israel.

Bila isu tengah panas melegak maka bergegas nak buat "demo dan bantahan" sebagai bahan lakunan nak kaburkan mata rakyat terutamanya dikalangan bani Melayu dan Umat Islam dinegara ini .. Itu pun sekadar berani menjerit terlalak terlolong depan laman sendiri bukannya di depan Kedutaan AS..blog Omakau.
Post a Comment

Rumah Rehat Muslim

Rumah Rehat Muslim

Sahabat Ku... Tanpa Mereka Siapalah Media Orang Kampung