Paling Banyak Di Terjah Tau !!! Sila Gunakan Fire Fox Atau I E ..kalau Ada Malwira

Saturday, February 16, 2013

Biar Gambar Berbicara : Pertemuan 3 Orang Tokoh Agama Nie..Mungkin mereka ada Jawapan..


Berbual panjang dgn sahabat2 saya Dr Asri dan Dr Juanda Jaya ketika bertemu di Majlis perkahwinan anakanda Datuk Hussamuddin Yaacub CEO Karangkraf. Banyak spekulasi terhadap mereka ketika ini mengenai calon PRU13. Apa2pun sebagai sahabat saya amat mengenali keikhlasan dan kejujuran mereka dlm perjuangan untuk berbakti pada Umat dan demi memartabatkan Islam.Apa yang dibincangkan oleh 3 orang tokoh agama ni Dr Mohd Asri, Dr Juanda [Mufti Perlis] dan Dr ASYRAF WAJDI DUSUKI ..kita pun tidak tahu, Wallah hu aklam.. Like di Fan Page Orang Kampung..

4 comments:

otaistillkick said...

Ini menggambarkan kerajaan seperti sambil lewa dengan isu yang telah lama dan mengambil kesempatan dalam keadaan menghadapi PRU 13 ini.

Pertubuhan Islam Seluruh Sabah (USIA) menyifatkan kenyataan Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Mohamed Nazri Aziz bahawa penganut Kristian boleh menggunakan kalimah Allah di Sabah dan Sarawak sebagai tidak mencerminkan aspirasi umat Islam di negeri ini. http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2010&dt=0119&pub=Utusan_Malaysia&sec=Dalam_Negeri&pg=dn_13.htm

♥xaturen♥ said...

Kalimah 'Allah' semestinya hanya untuk umat Islam sahaja.

Dalam Islam tuhan 'ALLAH' hanya satu, tidak seperti lain2 ugama, dan tiada perantaraan dengan sebarang bentuk yang lain!

Jiwa Hamba said...

Ketiga2 mereka saya hormati dan dr asraf wajudi adalah ulama umno yg paling terbuka mindanya berbandign yg lain. Dr Juanda dikatakan bakal jadi calon PKR

Anonymous said...

♥xaturen♥, org2 bukan Islam tak boleh nyanyi lagu negeri Johor dll yg ada senikata Allah la kalau gitu!!!

Rumah Rehat Muslim

Rumah Rehat Muslim

Sahabat Ku... Tanpa Mereka Siapalah Media Orang Kampung