Paling Banyak Di Terjah Tau !!! Sila Gunakan Fire Fox Atau I E ..kalau Ada Malwira

Wednesday, April 23, 2014

Perghhh ..Bekas Ketua Pemuda PAS Hafiz Nordin Buat Kejutan..Jumpa PM


Dulu Pejuang Parti Islam sekarang hh,,,mmm
Tak mau cerita pasai Nasarudin Mat Isa sebab aku tak kenal dia tapi nak cerita pasai orang yang aku kenal sangat sangat dalam gambaq ni Encik Hapiz Bin Haji Norden.Yang Pakai kopiah Putih .
Dia bukan orang jahat tapi orang baik. .mengaji agama sampai universiti. .Balik Malaysia mengajaq ugama. . Bicara soal akidah bicara soal perjuangan. .
Umno kapir pkr leberal Dap musuh islam... hanya Pas jemaah islam yang memperjuangkan islam yg syumul. .. wajib bagi umat islam bersama perjuangan islam yg di pelopori Pas.. Haram menentang perjuangan islam dan haram hukumnya mencipta jemaah dalam jemaah...
Wajib hukumnya taat kepada keputusan jemaah katanya. .. apa saja yang telah di putuskan oleh pimpinan wajib sebagai ahli mematuhinya. .
Jangan sesekali keluar dari jemaah kerana orang yang keluar dari jemaah unpama seekor kambing hitam di sekumpulan kambing putih yang terang di mata serigala. ..
Tapi kenapa kini segala ungkapannya itu berpusing 360°. Dalil apa yang telah dia jumpa bagi menghalalkan kerja buatnya sekarang.
Benci sungguh dia pada umno tapi benci lagi dia kepada Anwar Ibrahim.. Curiga sungguh dia pada Dap tapi lebih curiga dia kepada Pkr...
Akhirnya dulu Pas Sekarang umno dan jika apa yang dia katakan satu ketika dulu bahawa perjuangan umno asobiyah kafir sekularisme apakah juga boleh kita katakan Hapis Nordin dulu Islam sekarang macam mana..Abu Nawas
Post a Comment

Rumah Rehat Muslim

Rumah Rehat Muslim

Sahabat Ku... Tanpa Mereka Siapalah Media Orang Kampung