Paling Banyak Di Terjah Tau !!! Sila Gunakan Fire Fox Atau I E ..kalau Ada Malwira

Tuesday, August 26, 2014

Nah..hooiiii.Gambar Cincin Ajaib yang tersekat di alat sulit..Seorang .Jejaka.

KOTA BHARU - Malang bagi seorang lelaki berusia 23, tahun apabila tindakannya memasukkan gelung besi penyambung paip pada alat sulitnya, menyebabkan dia terpaksa menanggung kesakitan hampir 11 jam di  Kampung Dewan Beta, di sini, Sabtu lalu.

Dalam kejadian kira-kira jam 5 petang itu, lelaki terbabit dikatakan  memasukkan gelung besi berkenaan ke bahagian kemaluannya selepas terjumpa besi berkenaan tidak jauh dari rumahnya .

Bagaimanapun, dia gagal mengeluarkan gelung yang terlekat pada alat sulitnya. Dia terpaksa meminta bantuan bapanya yang membawanya ke Hospital Raja Perempuan Zainab II (HRPZ II) kira-kira jam 3 pagi.

Namun, doktor tidak dapat melakukan rawatan kerana alat tersebut masih gagal dikeluarkan manakala alat sulitnya terus membengkak sehingga memaksa mereka memanggil  Bomba


Pagi tadi anggota bomba berjaya keluarkan cincin yang terlekat di kemaluan seorang pemuda setelah di kejarkan ke hospital. Menurut ketua balai bomba kota bharu, Zaini bidin berkata cincin itu merupakan bearing alat ganti kenderaan. Semalam, doktor dari hospital terbabit membuat panggilan untuk meminta bantuan daripada jabatan bomba untuk mengeluarkan cincin tersebut.
Post a Comment

Rumah Rehat Muslim

Rumah Rehat Muslim

Sahabat Ku... Tanpa Mereka Siapalah Media Orang Kampung