Paling Banyak Di Terjah Tau !!! Sila Gunakan Fire Fox Atau I E ..kalau Ada Malwira

Friday, August 22, 2014

Perghhh..Ubahsuai Rumah MB Kedah Sampai RM 1.4 Juta dan Landskap Korma Sam RM 2.9 Juta

EDISI PARA PENYOKONG UMNO RASA BANGGA DAN BERSYUKUR KEDIAMAN RASMI MENTERI BESAR KEDAH MERANGKAP ANAK TUN MAHATHIR MENGGUNAKAN WANG RAKYAT SEBANYAK RM2.9JUTA HANYA UNTUK LANDSKAP POKOK KURMA!!!!
Sudah pasti para penyokong, pendokong, pengikut dan pengkagum UMNO rasa bangga dan bersyukur atas tindakan mereka memilih padu UMNO/BN semasa PRU 13 lalu sehingga tumbangnya Kerajaan PAS/PR Kedah.

Dengan kemenangan UMNO/BN di Kedah maka dilantik anak bekas Presiden UMNO selama 22 tahun nombor keahlian 00000001 Tun Dr Mahathir Mohamad, Mukhriz Mahathir menjadi Menteri Besar Kedah.

Semasa berkempen dahulu slogan yang dilaungkan kepada rakyat Kedah ialah BN MENANG KEDAH SENANG.

Nampaknya memang senang sungguh ..senang-senang perabihkan duit rakyat hanya untuk ubah suai kediaman rasmi anak Mahathir dan buat landskap pokok kurma yang menelan belanja RM4.3juta .. Hebat dan wajib bersyukur jika tidak mau dianggap pengkhianat dan tidak tahu berterima kasih.

Mana nak dapat Menteri Besar macam ini punya berjimat jaga duit rakyat ...

Tahun depan bulan Ramadhan rakyat Kedah tidak perlu lagi beli buah kurma sebab datang sahaja di Kediaman Rasmi Anak Mahathir boleh petik buah kurma segar...Insyallah
Post a Comment

Rumah Rehat Muslim

Rumah Rehat Muslim

Sahabat Ku... Tanpa Mereka Siapalah Media Orang Kampung