Paling Banyak Di Terjah Tau !!! Sila Gunakan Fire Fox Atau I E ..kalau Ada Malwira

Monday, September 8, 2014

LUAHAN RIAK GADIS DERMA RM8,000 UNTUK SETIAP RUMAH ORANG MISKIN DI SABAHSusulan dari luahan hati pertama Rara (BACA SINI), ramai netizen mengecam tindakan bongkaknya itu memandang rendah golongan miskin. Seolah-olah dirinya terlebih suci dan murni berbanding orang lain. Sedangkan kekayaan yang ada itupun bukan miliknya, tetapi bapanya. 

Luahan hati itu tidak terhenti di situ. Berikut adalah luahan hati kedua Rara yang bakal mencetus kemarahan rakyat Sabah di bawah:

Lepas je balik dari Gaza, papa ajak Rara terbang ke Sabah naik Emirates sebab papa nak sedekah duit sikit dekat orang-orang Sabah yang miskin. Rara ikut je sebab Rara kan anak yang solehah. Rara akur dengan kehendak papa.

Papa pusing-pusing Sabah bagi RM8,000 tiap satu rumah. Tapi sampai je kat rumah ni, Rara rasa sayu sangat bila tengok anak-anak orang asli rumah ni main dengan batu-batuan dengan tak pakai baju. Mama and papa orang asli ini Rara tak tahu tengah buat apa dekat atas rumah, berjimak nak tambah keturunan Rara rasa.

Rara kesian sampai mengalir air mata suci Rara. Rara cakap dekat papa suruh papa sedekah lebih sikit. Papa Rara yang  berhati mulia setuju dan terus cakap dekat ketua orang asli kat situ yang papa nak convert rumah yang macam reban ayam ini jadi kondo lot. Papa kata senang nanti kalau berjimak, anak-anak tak dengar. Mulia tak hati Rara and Papa? Sebab Rara ada nurr ^__^

Luahan hati Rara ini mendapat banyak respon negatif dari ahli Group Kaki Sporting! sendiri sehingga pihak admin terpaksa membuat segala post yang dimuat naik oleh Rara. - My Media Hub

Nota Kaki: Ada ke flight Emirates ke Sabah?

Post a Comment

Rumah Rehat Muslim

Rumah Rehat Muslim

Sahabat Ku... Tanpa Mereka Siapalah Media Orang Kampung