Paling Banyak Di Terjah Tau !!! Sila Gunakan Fire Fox Atau I E ..kalau Ada Malwira

Sunday, October 19, 2014

Perghhh.. Ezam Md Noor Juga Tidak Setuju. Kenyataan Yang Di Keluarkan Oleh Menteri Dewasa Ini..


EZAM MOHD NOR PUN DAH TIDAK TAHAN DENGAN CARA PARA MENTERI MENGELUARKAN KENYATAAN YANG MENGHINA KEBIJAKSANAAN RAKYAT.SHAH ALAM -  Menteri-menteri Malaysia perlu bersiap sedia untuk mengubah cara  pemikiran dan tindakan mereka selaras dengan tahap kemajuan negara kini yang menuju ke arah negara maju, kata Pengarah Komunikasi Kementerian Kewangan Mohamad Ezam Mohd Nor. Kreit  Omaakau

Ezam berkata, perubahan itu penting kerana pemikiran rakyat kini sudah berubah dan sebab itulah menteri perlu melakukan satu anjakan paradigma selaras dengan perubahan yang berlaku kini.

“Negara maju menteri pun juga perlu maju... dari segi pemikiran, dari segi pembacaan, memberi nasihat .

“Rakyat kini kian kritikal, jadi saya harap menteri ada perubahan selaras dengan tahap kemajuan sekarang.

“Saya memang nampak ada masalah itu,yang paling ketara kita nampak Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak ke hadapan tetapi yang lain ada sedikit yang tertinggal,” katanya kepada Sinar Harian Online hari ini.

Ezam berkata sedemikan bagi mengulas isu mengenai penerangan menteri terhadap sesuatu isu yang berlaku dalam negara yang mana terdapat segelintir menteri yang memberi penerangan kadang kala tidak  ‘masuk akal’ dan sukar difahami oleh rakyat.

MAKA BENARLAH APA YANG MAHATHIR CAKAP ... YANG MASIH TINGGAL DALAM UMNO JENIS SPESIS BODOH-BODOH BELAKA.
Post a Comment

Rumah Rehat Muslim

Rumah Rehat Muslim

Sahabat Ku... Tanpa Mereka Siapalah Media Orang Kampung