Paling Banyak Di Terjah Tau !!! Sila Gunakan Fire Fox Atau I E ..kalau Ada Malwira

Thursday, January 8, 2015

Perghh !!!! Padah Hina Polis Bodoh..


SIBU - Gara-gara menghina anggota polis trafik 'bodoh', seorang lelaki berusia 20 tahun terpaksa meringkuk dalam lokap semalam.

Dalam kejadian pada jam 10 pagi semalam, seorang anggota polis trafik hilang sabar selepas dihina dengan perkataan 'bodoh' ketika menjalankan tugas di Pasar Sentral Sibu.

Menurut polis terbabit, mereka sedang menjalankan tugas di kawasan itu dan terpaksa mengeluarkan saman terhadap beberapa kenderaan yang meletakkan kereta di tempat larangan.

Salah seorang lelaki dan ibunya melakukan provokasi terhadap seorang polis trafik yang mengeluarkan saman terhadap mereka.

Anggota polis trafik terbabit menasihati lelaki itu agar beredar, namun dia enggan berganjak. Secara tiba-tiba lelaki itu menengking salah seorang polis trafik dan mengeluarkan perkataan 'bodoh' di hadapan orang awam.

Terasa terhina diperlekehkan, anggota polis trafik terbabit dan rakan setugasnya serta merta memberkasnya. Namun berlaku sedikit pergelutan di antara mereka. Bagaimanapun polis berjaya menghumban suspek ke dalam kereta polis dan dihantar ke Balai Polis Sentral Sibu untuk tindakan selanjutnya. - UTUSAN BORNEO
Post a Comment

Rumah Rehat Muslim

Rumah Rehat Muslim

Sahabat Ku... Tanpa Mereka Siapalah Media Orang Kampung