Paling Banyak Di Terjah Tau !!! Sila Gunakan Fire Fox Atau I E ..kalau Ada Malwira

Friday, January 16, 2015

Video DETIK TERAKHIR Lelaki Unit Pemusnah Bom Di Rakam !!!

Video DETIK TERAKHIR Lelaki Unit Pemusnah Bom Di Rakam !!! | Video yang menunjukkan detik-detik terakhir seorang pegawai unit pemusnah bom sebelum terkorban ketika mematikan bom tersebar laman sosial sejak beberapa hari lalu. Pegawai berkenaan dilihat menghampiri sebuah beg yang diletakkan berhampiran sebuah stesen minyak, dimana orang ramai mengeluarkan telefon bimbit mereka dan merakam.
2015-01-08_085520
Pegawai berkenaan memegang sebuah alat yang kemudiannya meletup di tanganya. Selepas melambung beberapa kaki, pegawai tersebut tidak lagi bergerak dan orang ramai bergegas untuk membantu. Menurut Daily Mail, kumpulan pengganas Ajnad Misr mengaku meletakkan bom tersebut yang menyasarkan balai polis berdekatan.
Kejadian tersebut difahamkan berlaku di Cairo, Mesir. Video berkenaan yang dimuatnaik pada 6 Januari itu juga dikongsi ke laman sosial Facebook dan laman mikro Twitter. Video itu boleh dilihat di bawah ini. Kongsikan artikel ni sebelum video ini didelete oleh Youtube! via Dairishare.
deo berkenaan yang dimuatnaik pada 6 Januari itu juga dikongsi ke laman sosial Facebook dan laman mikro Twitter. Video itu boleh dilihat di bawah ini. Kongsikan artikel ni sebelum video ini didelete oleh Youtube! via Dairishare.
Post a Comment

Rumah Rehat Muslim

Rumah Rehat Muslim

Sahabat Ku... Tanpa Mereka Siapalah Media Orang Kampung