Paling Banyak Di Terjah Tau !!! Sila Gunakan Fire Fox Atau I E ..kalau Ada Malwira

Wednesday, January 6, 2016

Perghhh Ayam Goreng Seringgit...Boleh membantu Orang memBeli   # "BIAR tak banyak untung tetapi boleh gembirakan semua orang,” kata seorang peniaga ayam goreng yang berharga RM1."


Zamrul Nayan, 37, #menjual ayam goreng berdekatan Petronas Taman berkata, walaupun pelbagai jenis perniagaan lain boleh diceburi namun dia memilih untuk menjual ayam goreng RM1.

Menurutnya, #harga yang murah itu membolehkan orang ramai menikmati ayam goreng tersebut pada bila-bila masa dan tidak membebankan mereka.

“Sekarang harga #barang memang semakin meningkat, namun saya lebih gembira melihat orang lain turut sama dapat menikmati keenakan ayam goreng ini.

    “Setiap hari #saya akan goreng sebanyak 300 ketul ayam untuk dijual kepada pelanggan,” katanya kepada Sinar Harian.“


Tambahnya, walaupun harganya murah namun kualiti dan keenakan rasa ayam goreng tersebut masih dijaga.

“Memang #murah namun sesiapa yang membelinya berbaloi sebab kebanyakannya pelanggan tetap dan yang ingin mencuba,” katanya.

Zamrul berkata, #perniagaannya itu beroperasi pada jam 3 petang sehingga 10 malam pada setiap hari dan hasil jualan tersebut mampu menampung kehidupannya sekeluarga.

“Hasil jualan #ayam goreng ini memang banyak membantu dan menampung kehidupan saya sekeluarga, saya juga memang bekerja sepenuh masa menjual ayam goreng ini,” katanya. -sinarharian
Post a Comment

Rumah Rehat Muslim

Rumah Rehat Muslim

Sahabat Ku... Tanpa Mereka Siapalah Media Orang Kampung