Nuffnang

Thursday, November 16, 2017

Perghhh !! Aktor Hamilkan Wanita, Sila Tampil!

PENDEDAHAN mStar Online behubung sikap tidak bertanggungjawab seorang pelakon lelaki yang menghamilkan seorang wanita sehingga melahirkan seorang zuriat terus mendapat perhatian netizen.
Kisah yang menjadi tular sejak pagi Rabu itu menimbulkan kemarahan masyarakat selain meminta artis itu tampil membersihkan namanya jika dakwaan wanita berusia 20-an itu tidak benar.
Malah ada yang mahu pelakon itu mengakui perbuatannya itu selain bertanggungjawab terhadap anak yang dilahirkan hasil daripada hubungan dengan wanita berkenaan.
"Pelakon ini ingat dia sudah glamour tak perlu bertanggungjawab la... Ingatlah wahai gadis-gadis, jangan mudah terpedaya dengan janji lelaki.
"Secantik dan setinggi mana pun taraf pendidikan anda, kalau dah rosak memang orang pandang anda seperti tiada nilai," tulis salah seorang pengikut Facebook mStar Online.
ARTIKEL BERKAITAN: “Dia Lari” – Wanita Dakwa Lahirkan Anak Pelakon


Antara paparan skrin antara wanita berkenaan dengan pelakon tersebut.
Identiti sebenar pelakon yang didakwa terlibat dalam kemelut itu juga terus menjadi teka-teki peminat industri hiburan tempatan yang mahu mengetahui dalang di sebalik perbuatan terkutuk itu.
Wanita itu mendakwa mereka melakukan perbuatan terkutuk itu di Port Dickson dan ketika itu dia sedang subur menyebabkan dia mudah mengakami kehamilan.
Dalam pada itu, walaupun ramai mengkritik perbuatan pelakon itu masih ada yang memberikan kata-kata semangat selain meminta masyarakat tidak terus menjatuhkan hukum atas kesilapan dilakukannya.
"Semoga anak mereka membesar dengan baik dan sempurna, cukup didikan agama dan jadi anak yang soleh/solehah agar dapat membela ibu bapanya di dunia dan di akhirat.
"Usah dipertikaikan dosa ibu bapanya. Itu antara mereka dengan Allah. Manusia tidak pernah lari dari kesilapan. Sekuat mana iman seseorang, lalai sedikit akan terjerumus juga," tulis netizen.
Wanita itu dalam pendedahannya, mendakwa mereka pernah bercinta empat tahun lepas namun kembali bertemu melalui aplikasi Bigo sehingga terlanjur dalam satu kejadian di Port Dickson.
Bagaimanapun aktor berkenaan menghilangkan diri selepas itu sehingga dia menyedari sedang hamil tiga bulan dan usaha menghubungi pelakon itu gagal.
Wanita itu berkata dia tidak mengharapkan si pelakon bertanggungjawab namun sepatutnya membayar kos pemeriksaan kandungannya sepanjang sembilan bulan dia mendapatkan rawatan di hospital swasta.
Sehubungan itu wanita tersebut merayu agar pelakon lelaki kegilaan ramai yang sedang mencipta nama ini menghubunginya segera untuk menyelesaikan kes mereka dengan baik.

No comments:

Posting Terbaik Minggu Ini

Sila Like Blog Apa Khabar Orang Kampung

Follow twitter

Harga Minyak dan Logam Dunia

Sahabat Ku... Tanpa Mereka Siapalah Media Orang Kampung