Paling Banyak Di Terjah Tau !!! Sila Gunakan Fire Fox Atau I E ..kalau Ada Malwira

Thursday, June 19, 2014

Gambar Dan Kisah Warga Felda Yang Terluka : Berita ini Tidak Akan Siarkan Media.Perdana ?.

GAMBAR DAN KISAH YANG UTUSAN DAN BERITA HARIAN TIDAK AKAN SIARKAN ... WARGA FELDA KINI SUDAH SEDAR DARI LAMUNAN DAN BANGKIT MENENTANG KEZALIMAN.


Warga FELDA genarasi pertama sudah mulai buka minda dan jiwa selain mata akan kezaliman dan penindasan yang dilakukan pihak yang diberikan amanah untuk menjaga kebajikan dan kepentingan mereka.

Kelompok deposit tetap UMNO/BN kini sudah mulai retrak tunggu pecah hancur berderai .. dulu hanya genarasi kedua dan ketiga menentang dan sedar akan diri mereka ditipu dan ditindas kini perasaan dan kesederan itu sudah mula menular ke genarasi pertama .. genarasi yang merasakan nasib dan nyawa mereka terhutang terikat simpul mati dengan UMNO/BN.

Mendapat kiriman gambar bahawa warga Felda Jengka, Pahang dengan menaiki beberapa buah bas telah ditempah khas untuk mengangkut mereka ke Parlimen untuk menyerahkan memorandum bantahan.

Kini warga Felda yang waras fikirannya sedar berfikiran jumud tidak membawa kebaikan pun kepada untung nasib mereka.

Bila nak undi baru pemimpin UMNO/BN tunjuk muka bila mereka dalam ke4susahan batang hidung dan bayang pun tidak nampak akhirnya terpaksa jua mengadu nasib kepada pemimpin-pemimpin PAS/PR.
Post a Comment

Rumah Rehat Muslim

Rumah Rehat Muslim

Sahabat Ku... Tanpa Mereka Siapalah Media Orang Kampung