Paling Banyak Di Terjah Tau !!! Sila Gunakan Fire Fox Atau I E ..kalau Ada Malwira

Wednesday, June 4, 2014

ISU COKLAT CADBURY ADA DNA KHINZIR ANTARA KETUA PENGARAH JAKIM DAN KETUA PENGARAH KESIHATAN .. KENYATAAN SIAPA YANG BETUL NIH???


ISU COKLAT CADBURY ADA DNA KHINZIR ... ANTARA KETUA PENGARAH JAKIM DAN KETUA PENGARAH KESIHATAN .. KENYATAAN SIAPA HARUS KITA TERIMA PAKAI DAN PERCAYA??????


Ketua Pengarah JAKIM kata halal dan bebas DNA khinzir... manakala Ketua Pengarah Kesihatan Malaysia pula kata ada DNA Khinzir... siapa yang berkata betul dan siapa pula yang menipu dan mengelirukan rakyat????

Ketua Pengarah Jabatan Kemajuan Islam Malaysia, Datuk Othman Mustapa menunjukkan dua laporan analisis makmal Jabatan Kimia Malaysia terhadap sampel Cadbury Dairy Milk Roast Almond dengan nombor kelompok (batch no) 221013 N01RI1 dan Cadbury Dairy Milk Hazelnut dengan nombor kelompok 200813 M01HI2 yang disahkan tiada dikesan Asid Deoksiribonukliek (DNA) babi di Putrajaya hari ini.
Ketua Pengarah Kementerian Kesihatan pula mempertahankan keputusan ujian oleh makmalnya terhadap dua sampel produk coklat susu Cadbury mengandungi DNA babi.

Jadi rakyat nak tanya ... Ketua Pengarah mana satu yang betul dan mau diguna pakai??????

Jika kita was-was maka Omak Kau sarankan agar kita menjauhi produk keluaran Cadbury  .. itu sahaja .. mudah dan tidak perlu nak pening kepala.
Post a Comment

Rumah Rehat Muslim

Rumah Rehat Muslim

Sahabat Ku... Tanpa Mereka Siapalah Media Orang Kampung