Paling Banyak Di Terjah Tau !!! Sila Gunakan Fire Fox Atau I E ..kalau Ada Malwira

Monday, June 15, 2015

RINGGIT JATUH KERANA SERANGAN TUN DR MAHATHIR'PONTIAN - Datuk Ahmad Maslan yang baru saja berkongsikan resepi nasi goreng manga ridsectnya hari ini meminta bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad berhenti dari menyerang Datuk Seri Najib kerana tindakan itu membawa kesan negatif terhadap ekonomi negara.

Timbalan Menteri Kewangan itu berkata, 15 perkara yang telah dibangkitkan oleh Tun Dr Mahathir sebelum ini, telah dijawab oleh Perdana Menteri.

“Seperti mana yang dinyatakan oleh Gabenor Bank Negara, Tan Sri Dr. Zeti Aziz, ekonomi negara masih berada pada asas-asas yang betul berdasarkan pada rizab yang kukuh, ekonomi berkembang de-ngan positif, inflasi terkawal dan kadar pengangguran yang rendah.

“Namun isu serangan yang dilakukan oleh Dr. Mahatir ditambah dengan sokongan pihak tertentu turut dikatakan menjadi faktor kepada penyusutan ringgit ketika ini,” katanya.

Beliau yang juga Ahli Parlimen Pontian menegaskan, Najib tidak akan sesekali meletak jawatan hanya kerana diminta oleh Tun Dr Mahathir.

“Rakyat akhirnya akan tahu apa yang dilakukan oleh bekas Perdana Menteri tidak membawa sebarang kebaikan sebaliknya telah menjatuhkan imej dan maruah negara di mata dunia,” katanya. - THEHYPEMEDIA.COM
Post a Comment

Rumah Rehat Muslim

Rumah Rehat Muslim

Sahabat Ku... Tanpa Mereka Siapalah Media Orang Kampung