Paling Banyak Di Terjah Tau !!! Sila Gunakan Fire Fox Atau I E ..kalau Ada Malwira

Monday, July 7, 2014

GELAGAT KETUA PEMUDA UMNO KLUANG BERSAMA-SAMA DENGAN YB-YB DAP EDAR KURMA DAN BUBUR LAMBUK..MANA PERGINYA SAMSENG TERDAHULU.

P

GELAGAT KETUA PEMUDA UMNO KLUANG YANG PASTI AKAN MENAIKKAN DARAH PARA MACAI UMNO ... BERSAMA-SAMA DENGAN YB-YB DAP EDAR KURMA DAN BUBUR LAMBUK SAMBIL MACAI UMNO YANG BERLAGAK SAMSENG MENGHALANG DULU TERUS MENGHILANGKAN DIRI.


Mula-mula Ketua Pemuda Kluang tidak mengaku macai yang halang beberapa YB DAP/PR dari mengedar buah kurma kepada para pengunjung sebuah Bazaar Ramadhan di Kluang dengan alasan perlu adanya surat kebenaran itu ahli-ahlinya .. kini hari ini Ketua Pemuda UMNO Kluang bertindak lebih berani dan dahsyat lagi .. dia jemput YB-YB DAP yang dihalang termasuk beberapa pemimpin PAS dan PKR sama-sama ditempat yang sama mengedar buah kurma sambil beliau mengedar bubur lambuk kepada pengunjung .. Tahniah .. ini baru dinamakan politik dinamika .. politik bersih... politik urban politik baru.

Yang seronoknya macai-macai UMNO berlagak samseng taik kucing tempoh hari menghalang langsung tidak nampak batang hidung terus menghilangkan diri.
Post a Comment

Rumah Rehat Muslim

Rumah Rehat Muslim

Sahabat Ku... Tanpa Mereka Siapalah Media Orang Kampung