Paling Banyak Di Terjah Tau !!! Sila Gunakan Fire Fox Atau I E ..kalau Ada Malwira

Monday, June 8, 2015

Gadis Hina Sultan Johor & Pahang ? apa nak Jadi Gadis Sekarang.PUTRAJAYA - "Raja Paling Sial", itulah kenyataan seorang individu yang dipercayai anggota Polis Diraja Malaysia (PDRM) di laman Facebook miliknya, tersebar meluas di laman sosial sejak lewat malam semalam.

Klik Sini Untuk Like dan dapatkan Berita terkini masa hadapan
"Raja yang paling sial aku kenal Raja Johor dengan Raja Pahang. Raja Johor perangai macam iblis. Raja Pahang kaki perempuan. F*ck semua raja-raja yang ada dalam Malaysia ni. Bullshit," katanya.

Tidak diketahui apakah individu berpangkat konstabel ini. Namun, tindakannya itu dikritik oleh rakan-rakan Facebooknya sendiri.

Namun, tampil seorang individu mempertikaikan pemilik Facebook berkenaan. Katanya, individu terbabit telah menggunakan gambar gadis itu bagi tujuan memburuk-burukkannya sebagai anggota PDRM selain dari turut berkongsi gambar Facebook sebenar milik mangsa.


Justeru, orang ramai meminta PDRM menyiasat perkara ini dan ambil tindakan terhadap individu yang tidak bertanggungjawab terbabit seandainya benar telah menyalahgunakan gambar gadis berkenaan selain dari cuba memburukkan imej PDRM. - THEHYPEMEDIA.COM
Post a Comment

Rumah Rehat Muslim

Rumah Rehat Muslim

Sahabat Ku... Tanpa Mereka Siapalah Media Orang Kampung