Nuffnang

Friday, January 12, 2018

Perghh.Gila ..Wanita Rakam Aksi Seks Dengan Anjing

Wanita Rakam Aksi Seks Dengan Anjing

Anjing Labrador. -foto Gregory Berns/Emory University

EORANG wanita merakamkan video dirinya melakukan seks dengan anjing Labrador kesayangannya menggunakan krim putar, dalam sebuah video yang dianggap penderaan haiwan.
Polis menemui video aksi terlampau itu pada telefon bimbit Suzy Cairns ketika mereka menyerbu rumahnya bagi mencari gambar penyalahgunaan kanak-kanak.
Pendakwa Jim Robertson memberitahu Mahkamah Sherif Livingston bahawa rakaman tersebut 'muncul seperti dirakamkan sendiri membabitkan tertuduh dan anjing peliharaannya’.
Katanya, haiwan itu berada di rumah Cairns di Livingston, Barat Lothian, Scotland, ketika polis mencarinya pada Mac tahun lepa

Walaupun butiran tidak diberikan di mahkamah, difahamkan kesalahan itu melibatkan penggunaan krim putar.
Cairns, 39, mengaku bersalah atas dua tuduhan memiliki bahan lucah antara Februari 2016 dan April 2017. Dia mengaku memiliki gambar tidak senonoh kanak-kanak yang disiksa secara seksual.
Dia juga mengaku memiliki 'gambar lucah melampau yang menggambarkan cara yang jelas seorang wanita terlibat dalam aktiviti seksual dengan anjing'.
Namanya telah dimasukkan dalam senarai daftar pesalah seks dengan serta-merta dan hukuman ditangguhkan untuk laporan latar belakang.
Robertson berkata polis mendapat waran geledah selepas alamat IP Internet Cairns menunjukkan dia cuba mengakses gambar tidak senonoh kanak-kanak.
"Gambar tidak senonoh dan gambar lain ditemui dalam telefonnya."-metroUK

No comments:

Posting Terbaik Minggu Ini

Sila Like Blog Apa Khabar Orang Kampung

Follow twitter

Harga Minyak dan Logam Dunia

Sahabat Ku... Tanpa Mereka Siapalah Media Orang Kampung