
Salam buat semua ,
Saya dan keluarga mengucapkan Selamat Hari Raya , kepada semua follower dan rakan Blogger yang mengunjung blog saya..segala salah dan silap dalam penulisan saya..saya menyusun jari sepuloh memohon kemaafan..semoga ... Ramadan yang berbaki ini,, dapat kita meningkatkan amalan kita..apa yang penting Hari Raya Ini ialah...:
1. Menziarahi Kedua Ibu Bapa
2. Menziarahi Keluarga
3. Menziarahi Jiran
4. Menghulurkan zakat dan Sedekah.
Akhir kata...Selamat Hari Raya....Maaf Zahir Dan Batin...raya ni kat Yan ..Kedah..sana 3g tak ada..x leh online le....muahhhhhhhh
15 comments:
Salam,
Sweetie juga mengucapkan selamat Menyambut hari lebaran yang menjelang tiba. Semoga lebaran ini memberi kebahagiaan buat saudara. Maaf jika ada terkasar bahasa.Hati2dijalanraya.
Selamat Hari Raya, Maaf zahir dan Batin. hehe. Aty2 balik kg~ sebab jalan ngah sesak skrg nie~ pndu cermat jiwa selamat!
salam..mijie pun ingin mengucapkan salam lebaran..
selamat hari raye .. maaf zahir batin .. dr kami sekeluarge.. sambut dgn penuh kesyukuran ..
Selamat Hari Raya Maap Zahir dan Batin buat Tuan Rumah serta para pengunjung kelaman blog ini... (Ceriakan Raya kita!)
Artikel terkini: http://humanitylife.blogspot.com/2010/09/piranha-3-d-2010-movie-stream.html
slmt ari raya a loqman...smoge lebaran kali ni lagi meriah k :D
selamat ari rye...
selamat hari raya bro..maaf kalo selama berbw di sini ada kata kata yang menyinggung hati..hhehe
selamat hari raya bro..maaf kalo selama berbw di sini ada kata kata yang menyinggung hati..hhehe
Selamat Hari raya. Maaf zahir batin
selamat hari raya..
Selamat Hari Raya...maaf zahir dan batin..
selamat hari raye..
selamat hari Raya Aidilfitri (^_~)
Tima kasih..semua.ini tahun pertama saya jadi blogger ...semua berhati hati ye....
Post a Comment