Nuffnang

Monday, September 5, 2011

Darling..poket gua dah kosong.aku dah pokai ..huhu

Ini gambar google la...
Salam buat semua..

Hari ini merupakan hari pertama kebanyakan kekatangan awam dan swasta mula bertugas..
maklumlah banyak hari bercuti...raya kan..
Aku pun baru balik bercuti hari raya..

Bila balik raya semuanya syok dan seronok poket masih kembung lagi,
selepas hari raya poket semuanya kempis
mulalah mencari buku akaun bank tengok apa yang tinggal .

maaf darling..aku dah pokai nie..pokek dah kosong...
darling pinjam RM 100 boleh..abe nak boh duit minyak nie...huhu
mulalah darling berkerut dahi...nasib baik dia ada banyak fulus...huhu...

13 comments:

Penulis Rindu said...

tak berupaya nak berjimat bro

thomas said...

Biasalah tu lepas apa2 perayaan mesti pokai,yg muda2 je dompet kembung.

FarizAtie said...

huhuh..lepas raya mestila kempis kan..
salam singgah
http://miszatie.blogspot.com/2011/09/ijab-dan-kabul-tu-ape.html

♥ Nana BamBam ♥ said...

sebelum raya gimukk, selepas raya habukkkkkk..hehehhe

ASSOYFINGER67 said...

cerita benar nie,memang selalu terjadi (pada aku...huhu)

abu Luqman said...

huhu..biasa la bro..kita cite perkara yang sebenor

umiawadah said...

untung saya anak ramai,minta tol sikit sorang..ha ha ha

Norgadis Labuan said...

Nasib baik duit gaji tak habis guna utk raya, bolehlah menampung semantara menunggu gaji akan datang...

*Beli tiket anak balik ke Kolej lagi huhuhu...

Mukhlisah said...

balik kg best lagi2 kalau dok gn atok..hee..poket kembung..perut pown kembung..alhamdlillah:)

Unknown said...

sama lah kita bro...dok harap tunggu duit show jer ni

apple hijau said...

beg duit kembung lagi
tapi...
kembung dengan resit2 pembelian sebelum raya

huhuhu!

Anonymous said...

kakii pokai selalu macamtu

Anonymous said...

Diskriminasi besar dan kuat , awal [ url = http://handbagsoutlet.aikotoba.jp/ # 879347 ]財布 メンズ[ / url ]
  beristirahat tas , tanpa terlalu banyak modifikasi , feminitas mekar unggulan , paket kecantikan , adalah untuk membuat terlihat menggigit penting [ url = http://handbagsoutlet.aikotoba.jp/ # 1598995 ]リュック メンズ[ / url ]
  dan gauge, dia langsung dapat menelusuri langkah seseorang terbalik Anda [ url = http://handbagsoutlet.aikotoba.jp/ # 2678467 ]リュック メンズ[ / url ]
  gambar. Pemodelan atmosfer , angin elegan , lada ini ' , tidak ada lukisan unblended , yang menghirup udara sederhana sangat banyak poin , memecahkan menjadi terampil untuk kelinci kaki setiap generasi untuk menyediakan makanan tajam ! Karena Anda tidak dapat diandalkan berikutnya rusak [ url = http://handbagsoutlet.aikotoba.jp/ # 5377147 ]リュック メンズ[ / url ]
  Anda di seluruh keinginan itu bertabrakan bertemu dengan siapa! Temperamen permaisuri , hebat sakarin penyortiran disiram dari low-key memanjakan diri [ url = http://handbagsoutlet.aikotoba.jp/ # 1239171 ]バッグ 人気[ / url ]
  lokasi keberadaan , Emend desain kemarahan , untuk mengadakan kebutuhan akhir dalam tren [ url = http://handbagsoutlet.aikotoba.jp/ # 5017323 ]バッグ 人気[ / url ]
  perempuan .
[ b] handbagsoutlet.aikotoba.jp [ / b ]

Posting Terbaik Minggu Ini

Sila Like Blog Apa Khabar Orang Kampung

Follow twitter

Harga Minyak dan Logam Dunia

Sahabat Ku... Tanpa Mereka Siapalah Media Orang Kampung