Nuffnang

Thursday, March 29, 2012

Memburu Nafsu..Tahan sakit untuk perkosa janda..haru biru...la..nie

KUALA KANGSAR: Walaupun kakinya berdarah akibat luka terkena objek tajam ketika memanjat bumbung bagi memecah masuk rumah seorang janda di di Taman Wai Thong, di sini, ia tidak menghalang seorang lelaki merogol wanita berkenaan, kelmarin.
Dalam kejadian jam 10 malam itu, suspek yang cedera memecah masuk rumah mangsa melalui siling dan mengejutkan wanita berkenaan yang tidur di dalam bilik sebelum merogolnya. 
Ketua Polis Daerah Kuala Kangsar, Superintendan Abdul Gaffar Mohamad berkata, mangsa tersedar selepas terdengar suara lelaki mengarahkan dia membuka selimut sambil mengacukan pisau. 

“Wanita itu yang tidak berapa sedar kerana terbangun dari tidur enggan mengikut arahan lelaki bertopeng itu, tetapi kerana terlalu takut dengan ugutan, dia akur membuka selimut dan menanggalkan pakaiannya.
“Mangsa juga terdengar lelaki terbabit seperti kesakitan kerana terdapat luka pada tubuhnya, tetapi merogol mangsa tanpa menghiraukan kesakitan dan rayuan mangsa,” katanya di sini, semalam.
Dapatkan akhbar Harian Metro untuk berita selanjutnya.7 comments:

Penulis Rindu said...

inilah dia pemburu nafsu..sakit teak pe..janji aku puas

Cendol said...

eee..gile la !

Eye_nee said...

Janji nafsu terlampias...sakit belakang kira janji hati puas...manusia kalau nafsu yg mengawal diri begini lah tabiatnya....

ctpayong said...

makan apa agaknya sampai jadi macam ni punya gila.

abu luqman said...

ini makan benda haram tu kut

Anonymous said...

lelaki sentiasa kalah dengan nafsu...

nufy said...

nafsu menguasai lelaki yang lemah iman

Posting Terbaik Minggu Ini

Sila Like Blog Apa Khabar Orang Kampung

Follow twitter

Harga Minyak dan Logam Dunia

Sahabat Ku... Tanpa Mereka Siapalah Media Orang Kampung