Nuffnang

Sunday, August 31, 2014

EKSLUSIF!! 5 Gambar Wajah Terbaru Bekas Isteri Sudirman Akhirnya Didedahkan




Setelah sekian lama, akhirnya seorang peminat berjaya menyelongkar siapakah gerangan wajah di sebalik bekas isteri Seniman Sudirman Hj Arshad pada masa kini. Jom ikuti pendedahan beliau!



Ini adalah satu-satunya entry yang aku mohon maaf sekiranya ia menyinggung perasaan atau salah dari segi faktanya.



Aku merupakan peminat arwah Sudirman Hj Arshad, seperti biasa, bila kita minat seseorang itu maka kalau boleh, kita ingin tahu apa kegemarannya, siapa orang kesayangannya, apa citarasanya dan berbagai lagilah. Apatah lagi sekiranya orang yang kita minat itu seorang public figure seperti beliau.



Aku sendiri tidak terkecuali.



Aku rasa semua orang terutama peminat Sudirman tahu bahawa beliau pernah mendirikan rumah tangga dengan seorang eksekutif Petronas yang bernama Kamariah Jamaluddin atau Kay, namun mahligai cinta yang dibina cuma mampu bertahan kira-kira tiga tahun saja sebelum semuanya berakhir dengan penceraian

Dan semua orang tahu kesan perpisahan tersebut memberi tekanan psikologi yang cukup hebat dalam diri Sudirman, ini boleh dirasai melalui lagu-lagu cinta yang didendangkannya



Di mana Kay sekarang? Itulah yang sering menjadi tanya aku dan ribuan peminat Sudirman kerana wanita itu dikatakan terus menghilang dan tidak muncul-muncul lagi selepas terjadinya peristiwa penceraian tersebut

Tidak lama dulu, aku terbaca satu artikel mengenai kisah seorang bekas eksekutif Petronas di dalam Sunday Times yang menulis mengenai sebuah buku masakan.



Di sini, admin kongsikan tiga keping gambar lama yang memaparkan wajah sebenar bekas isteri allahyarham Sudirman Haji Arshad.






Hati aku tiba-tiba berdegup! mungkinkah dia Kay yang dimaksudkan oleh arwah Sudirman itu???

Aku tak puas hati, dari situ aku cuba menyelongkar Google dan Yahoo Search tentang wanita ini.

Penulis ini rupanya menepati betul ciri-ciri yang digambarkan oleh arwah, dia sangat cantik walau kini usianya telah melewati usia 50-an, ejaan namanya sama, dan dia turut menuntut di Universiti Malaya pada waktu yang sama dengan tempoh arwah Sudirman belajar di sana.



Aku sangat kagum dengan kejayaan Puan Kay sekarang…nampaknya bekas suami isteri ini sangat berjaya dalam bidang mereka masing-masing.



Tak mengapalah, semua dah jadi sejarah, Puan Kay pun sudah mempunyai keluarga sendiri dan bahagia dengan kehidupannya sekarang.



Persoalannya, adakah Puan Kay benar-benar Kay yang Sudirman maksudkan itu?



7 comments:

umiawadah said...

Memang cantiklah...

Anonymous said...

klau pkai tudung lg cantek

Anonymous said...

As salam....Kay atau Kamariah memang belajar diUniversity Malaya sama dengan Allahyarham Sudirman......saya sendiri juga biasa bertemu couple ini semeja diliabrary semasa belajar dulu cuma fakulti berbedza....mereka sangat romantik sering berdua semasa belajar Sudirman diFakulti Undang2....Kay saya tidak pasti....rasanya wajah ini adalah orang yang sama....semoga hidup beliau aman dan bahagia....

yikes said...

Kenapa la dah tua tak nak pakai tudung.. nak tunjuk apa lagi..semoga dapat 'hidayah'.sempat tutup aurat sebelum kiok...admin pun sama tak takut ke sebar gambar muslimah free hair.. cadangan aku patut gambar first tu bukan blurkan muka nak bagi element of surprise patut admin blurkan sekali la rambut tu..apa dah dunia akhir zaman la katakan..

Master Jaguh said...

Rahsia Teragung Lelaki Sejati Terbongkar !!
This Is What Women Really Want !!
KLIK HERE !!

sepol said...

selagi org dlm foto tu tak bersumpah dia Kay, aku takkan percaya.

mesti mau sumpah maaa.

Saifool Bersalah said...

sesapa yg dapat sahkan kay tu betul dgn bukti, ada hadiah ke?

Posting Terbaik Minggu Ini

Sila Like Blog Apa Khabar Orang Kampung

Follow twitter

Harga Minyak dan Logam Dunia

Sahabat Ku... Tanpa Mereka Siapalah Media Orang Kampung